Sunday, April 1, 2012

QUESTION TIME vol. 1

Tosiaan, tulin siihen tulokseen, että kirjoitan nämä kysymyspostaukset ihan suomeksi. Kuitenkin, suurin osa lukijoistani ovat varmaan ihan täältä suomesta. Tietenkin voi olla, että teen myöhemmin näistä jonkun pienen koosteen englanniksi, jos vaikka sellaiselle olisikin kysyntää. Kiitos teille, jotka mahdollistitte tämän postauksen teon. Mulla oli todella kivaa vastaillessani kysymyksiin, tosi mielekästä oli c:
Päätin nyt tehdä niin, että jaoin kysymykset kategorioihin ja näitä postauksia tulee kaksi. Tässä ekassa siis musiikki ja tyyli&ulkonäkö, seuraavassa sitten luvassa taide, kirjallisuus ja randomit.

Musiikki

Sano artisti, jota kuuntelit n.5v sitten. Kuunteletko sitä vieläkin? MIKA:a taisin kuunnella niihin aikoihin jo, eikös sillon hänen ensimmäinen levy ollut jo tullut? Musiikinopettajani vuonna 2007 tutustutti kyseiseen artistiin, ja kuuntelen siis MIKAn musiikkia edelleen.
Jos sua ahdistaa/stressaa, kuunteletko musiikkia (mitä?) vai puratko sen jotenki muuten? Kuuntelen musiikkia joo. Muse, Lykke Li ja kaikki rauhallinen indie-humina rauhottaa mua.
Paras leffasoundtrack ikinä? Vaikea kysymys sinänsä, sillä leffasoundtrackit yleensä on aika hyviä. Ainakin niissä leffoissa, joita meen katsomaan elokuvateatteriin ihan. Tahtoisin sanoa tähän, että Nälkäpelissä oli lempisoundtrack, mutta musta tuntuu että Sherlock Holmes: A game of shadows oli vähintään yhtä mahtava. 
Minkä artistin keikka on sun bucket list:illa? Coldplay. Ehdottomasti.
Sano joku artisti joka on tosi aliarvostettu ja tuntematon, ja jota kaikkien pitäis kuunnella! Ewert and the two dragons, tosin en tiiä kuinka arvostettuja ne on. Harvemmin tosin tulee vastaan ihmisiä, jotka kuuntelee kyseisiä heppuja, itsekin vasta äskettäin löysin. Toinen olisi ehkä Lykke Li. Vaikka moni tietääkin hittejä, kuten ”I Follow Rivers”, harvempi on tutustunut neitokaisen muuhun tuotantoon, mikä on vähintään yhtä upeaa.
Millä kaikilla keikoilla oot ollu? Muse, Green Day, My chemical romance, Disco Ensemble ja sit se ruisrock.. En oo hirveesti käynyt, kun ei rahatilanteet useimmiten sellasta salli.
Mikä soi tällähetkellä? Olly Murs ft. Rizzle Kicks - Heart skips a beat 

Mimmosesta musiikista tykkäsit kun olit 8-vuotias? Taisin silloin jo olla suuri Green Day fani, ja kuuntelin Queeniä koska vanhemmatkin kuuntelivat. Myös sellainen norjalainen bändi kuin Madrugada, oli mutsin suosikkibändi, joten sitä tuli munkin osalta kuunneltua. Tykkäsin Robbie Williamsistakin hirveästi. En oikeastaan koskaan innostunut spice girls tai backstreet boys tyylisestä musiikista. Britney Spearsin myönnän kyllä yhdeksi ihailuni kohteeksi silloin :D
Miten yleensä laitat hiukses aamulla? Sellasel minuuttinuttural tai sit vedän ne toisel sivul pinneil ja pöyhytän. Mulla ei yleensä oo aikaa tehdä ihmeempiä hiuksille aamulla, kun koulumatkaa on se reilut 30min.

Tyyli, Vaatteet & Ulkonäkö

Onks olemassa ihmistä jolta saat vaikutteita sun tyyliin (kuka)? Kaverit tietysti aina vähän vaikuttaa, mutta näin suuremmassa mittakaavassa sanoisin että ei. Ei ole.
Mikä on sun lempivaate? Zarasta ostin vajaa viikko sitten ihanat mintunvihreät shortsit, joista tweettailin innoissani. Todella ihanat, tykkään paljon. Lempivaatteet vaihtelee mulla todella nopeaa tahtia, ja yleensä lempparina on joku uusi vaatekaapin asukki!
Mitkä on sun lempikengät? Siniset vanssit, jotka on näkynyt täällä bloginkin puolella. 
Mitä sulla on päällä just nyt? Vietän puolinudistielämää, joten päälläni vain paita ja alkkarit.. hehe.. mukavuus on tärkeintä, kun lukee kokeisiin! 
Minkä väriset sun silmät on? Ruskeathan ne. Tosi tummanruskeat. 
Millaisen tatuoinnin voisit hankkia? Suunnitelmissa on pöllötatuointi käteen, fatimankäsi niskaan ja kompassineulat ranteeseen.. selkeesti olen miettinyt tätä.
Entäs lävistyksen? Mulla on jo smiley, ja taidan jättää lävistykset tähän. Lisää korvareikiä voisin kylläkin ottaa.
Voisitko olla kuukauden käyttämättä meikkiä? En.. tai voisin varmaan mut en halua.

Kuinka pitkä sä oot? 167cm
Mikä on sun lempikorus? Mulla ei oo hirveesti koruja, mikä harmittaa ihan älyttömästi! Lemppari on kuitenkin mun Kalevala Kuutar koru, jonka oon perintönä saanut mummolta.


No comments:

Post a Comment