Thursday, April 5, 2012

QUESTION TIME Vol. 2Jatkan siis kysymysten parissa jne. koska mulla ei olisi mitään kiinnostavaa kuvamateriaalia tältäkään viikolta. Olen nyt kuitenkin helpottunut, että koeviikko on vihdoin ohi. Pakko myöntää, että viimeisen kokeen aikana teki mieli huutaa: "EN JAKSA!" ja juosta ulos auditoriosta. Onneksi en tehnyt niin, koe oli suhteellisen helppo. Terveystietoa siis oli.. Kuitenkin, nyt niihin kysymyksiin!

And to you, my english-speaking readers! I'd like to know if you want a translation of these question-posts. Let me know!

Kirjallisuus

Mikä on sun lempikirja Nälkäpeli trilogiasta? Se on tiukka taistelu 'Nälkäpelin' ja 'Matkijanärhen' välillä, sillä en tosissaan osaa valita niistä lempparia. Kaiken kaikkiaan pidän koko trilogiasta ihan hemmetisti, ja ehkä siksi se onkin tämänhetkinen lemppari.
Mikä on sun lempikirja Harry Pottereista? Kuoleman varjelukset. No question about that.
Sano joku muu todella hyvä kirja mitä suosittelet muidenkin lukemaan? Uglies-trilogiaan kannattaa tutustua. Samoin John Irving – Garpin maailma on todella mahtava, tosin ehkä hieman absurdi. Tahtoisko ihmiset postauksen erikseen kirjoista, joit tahdon lukee ja joita suosittelen? Voisin tehdä videomuodossa...
Mitä kirjoja sulla on just nyt kesken? Tänään aloitin 'House of Leaves'-nimisen kirjan. Toistaiseksi ihan hyvä. Oon sitä tyyppiä, joka lukee monta kirjaa samaan aikaan, vaikka se onkin vähän huono tapa, kun sillon tuppaa unohtumaan ne muut kirjat, kun yksi on yleensä muiden ylitse. House of leavesin lisäksi kesken on Emily Bronten 'humiseva harju' ja Scott Westerfeldin 'Extras'.
Huonoin kirja minkä oot ikinä lukenu? Mulla on huono tuuri tosi usein, jos valitsen kirjan pelkän kannen perusteella. Toistaiseksi huonoin on ollut joku Remes, koska en vaan pidä niistä...


Taide 


Kauan oot valokuvannu?  Muuta kuin omaa lärviä siis? n. 2 vuotta varmaan, mutta opin vasta äskettäin käyttämään ton järkkärin toimintoja kunnolla, kun sain ohjekirjan käsiini. 
Millon sait sun kameran? Oon vähän ikäänkuin vallannut ton meidän perheen järkkärin, joten yleensä puhun siitä, jos puhun mun kamerasta, vaikka käytännössä se ei oo mun kamera. kuutisen vuotta sanoisin, että toi on meillä ollut. Harkinnassa ihan oman järkkärin ostaminen.

Mikä kamera sulla on? Nikon D70s
Onks sulla lempitaiteilijaa? Jos on niin kuka? Andy WarholSekalaiset

Jos voisit asuu kuukauden ihan missä vaan, missä asuisit ja mitä tekisit siellä? Tahtoisin sanoa Pariisi, mutta en osaa Ranskaa yhtään, enkä tahtois asuu kaupungissa, jonka kieltä en ymmärrä. Joten vastaan San Francisco. Eläisin boheemin rentoo elämää ja hifistelisin kivoissa kuppiloissa varmaankin.. 
Ootatko sitä että oot 18? odotan ja en odota. 18 tuo paljon vastuuta. 
Tee vai kahvi? En osaa sanoa, pidän molemmista, ja tää riippuu paljon päivästä ja ajasta. Aamulla juon kahvia, illalla teetä ja joskus toisin päin. 
Kevät vai syksy? Kevät. Syksyllä iskee masennus.
Käytätkö tumblria tai twitteriä? Twitteriä enemmän kuin tumblria. Twitter on siis artweapon, ja myönnän olevani addikti. Tumblr blogin osoite on sama kuin tämän, vaan .tumblr.com päätteellä tietenkin. 
Ootko taikauskoinen? Jossain määrin

Mikä on sun lempikaupunkis Suomessa? Helsinki
Mikä on sun unelma-ammattis? Muusikko tai jonkun toisen alan esiintyjä
Tykkäätkö sun koulusta?  Tykkään kyllä, taisin tehdä ihan oikean valinnan yhteishauissa. 
Mitä kaipaat eniten ala- ja/tai yläasteelta? Ala-asteelta kaipaan niitä aikoja, kun kaikki oli kaikkien kavereita ja ei tarvinnu murehtia pahemmin mistään kokeista. Yläasteelta kaipaan sitä, ettei tarvinu opiskella(ei et nytkään sitä tekisin, mut enemmän ku ennen). Ja tietty vanhaa luokkaa kaipaan myös välillä, meillä oli hauskaa.
Mikä on sun keskiarvo koulussa? Täl hetkel keskiarvo on sen kasin paikkeilla. Lukiossa kun oon, se vähän muuttuu joka jakson jälkeen. Nyt saan T'n sieltä pois, ja toivottavasti sen tilalle hyvän numeron.
Entä lempiaine? Kuvis ja musiikki, sillon kun niitä on. Lukuaineista lemppari on bilsa. 


No comments:

Post a Comment